OM

Fabriksgatan 6

På Sockerbruksområdet i Lund möts du av SALON.Cs moderna lokaler och hit är alla välkommna för att motta ett professionellt bemötande samtidigt som klippningar och behandlingar utförs med hög kvalité vilket tillåter dig att slappna av.


Med 5 minuter från Lunds Central Station och goda förbindelser via bil och cykel tar du dig enkelt till och från SALON.C. 


FRISÖR
Charlotte Nilsson

Min utbildning genomförde jag på hantverksprogrammet-frisör på Polhemsskolan, därefter arbetade jag 7 år på salong Stråh i Lund. 


I maj 2016 tog jag mitt gesällbrev. 


Jag utför allt från toppklippningar till avancerade omfärgningar. 


Efter min gymnasieutbildning har jag fördjupat mina kunskaper inom färg. Både inom färgtekniker som tex balayage och inom färglära med fokus på bland annat nyanser för att kunna skräddarsy en unik färg till varje kund. Jag går på visningar och utbildningar för att få inspiration i mitt arbete, hålla mig uppdaterad och utvecklas.


Uppsättningar samt makeup inför både baler och bröllop har jag jobbat med sedan 2013. Jag tycker att det är väldigt roligt och ser fram emot att det blir en större del av mitt arbete nu när pandemin är över.